top of page

Het beste belastingkantoor van Nederland is een Salonkantoor !
 

Het onafhankelijke Center for People and Buildings (CfPB) heeft, door middel van wetenschappelijk onderzoek, vastgesteld dat op alle beoordelingspunten waar een kantoorconcept het verschil maakt, de score van ons Salonkantoor gemiddeld meer dan 60% hoger is dan de score van vier recente grote belastingkantoren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het CfPB gebruikt voor haar onderzoek het Werkomgevingsdiagnose Instrument (WODI), waarmee door middel van gestandaardiseerde vragenlijsten de uitkomsten kunnen worden vergeleken met die van andere kantoren van de opdrachtgever, maar ook met die van alle andere kantoren in de database. De kwaliteitssprong die met een Salonkantoor wordt gemaakt, bewijst dat er een vierde generatie kantoren is gekomen die de hedendaagse flexkantoren ver achter zich laat.

De Belastingdienst is vooruitstrevend op het gebied van kantoorconcepten en organisatiegericht huisvesten. Wij zijn er dan ook buitengewoon trots op dat in deze concurrerende kantooromgevingen het Salonkantoor een meer dan uitstekende performance heeft geleverd !

Wilt u weten wat een Salonkantoor voor uw organisatie kan betekenen, of wilt u meer weten over et honderzoek van het CfPB, stuur ons dan een e-mail.

bottom of page