top of page

Een nieuw Salonkantoor voor arbodienst Beter

 

De arbodienst Beter, een zelfstandige dochteronderneming van ABN-AMRO, krijgt een nieuw Salonkantoor. Beter is gevestigd aan de Hogehilweg in Amsterdam in een kantoorgebouw van ABN-AMRO. De uitstraling daarvan voldeed niet aan de wensen van een moderne arbodienst en deed bovendien teveel denken aan die van de bank, waarvan Beter zich begrijpelijkerwijs wil onderscheiden.

 

Naast de bekende kwaliteiten van Salonkantoor, die juist voor een arbodienst bijzonder interessant zijn wanneer je goede werkplekken wil aanbieden aan je medewerkers, is in dit project bijzondere aandacht besteed aan een aantal operationele zaken, zoals een heldere opzet van de logistiek inclusief de toegangsbeveiliging.

 

Doordat met een Salonkantoor veel efficiënter wordt omgegaan met de ruimte, kon in dit project ruimte worden vrijgespeeld voor de realisatie van een extra vergaderruimte, een projectruimte en een pitchruimte. Daarmee krijgt Beter veel meer mogelijkheden om creatief samen te werken en invulling te geven aan haar missie.

bottom of page